Η εταιρεία

Η εταιρεία Άποψη ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90, ως μια μικρή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο τις πωλήσεις επίπλων και την κατασκευή κουζινών και κουφωμάτων. 

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου, απασχολεί περισσότερους από 15 υπαλλήλους, στην κάθετη μονάδα παραγωγής της 2500 m2 σε ιδιόκτητο χώρο όπου περιλαμβάνει έκθεση, εργοστάσιο και αποθήκη.


Με άριστα εκπαιδευμένα τεχνικά στελέχη, σύγχρονα εργαλεία-μηχανήματα, υλικά και τεχνογνωσία υλοποιεί με σεβασμό, το όραμα και της πιο απαιτητικής αρχιτεκτονικής μελέτης, εγγυώμενη κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.


Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν έπιπλα, κουζίνες και κουφώματα, τα οποία είτε κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, είτε εισάγονται από επιλεγμένους διάσημους οίκους design, για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, με πολυετείς προσπάθειες, εξυπηρετώντας ιδιώτες, επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης, διασκέδασης καθώς επίσης και δημόσια έργα.