Παραγωγή

Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν έπιπλα, κουζίνες και κουφώματα, τα οποία είτε κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, είτε εισάγονται από επιλεγμένους διάσημους οίκους design, για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, με πολυετής προσπάθειες, εξυπηρετώντας ιδιώτες, επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης, διασκέδασης καθώς επίσης και δημόσια έργα.


Οι εκλεκτές πρώτες ύλες και η γνώση του ξύλου εξασφαλίζουν την ποιότητα  και αποτελούν τη βάση για την μακροβιότητα των προϊόντων,  Πάντα πρόθυμη να υλοποιήσει κάθε σας ιδέα για νέα σχέδια προϊόντων, ή επιλογή σας από την πολύ πλούσια συλλογή της. Διαθέτοντας ένα οργανωμένο τμήμα πωλήσεων το οποίο και αναλαμβάνει  την μελέτη και το σχεδιασμό των προϊόντων της. Κατά τη μελέτη ενός έργου θα ληφθούν υπ όψιν οι διαστάσεις των ανοιγμάτων που καλούμαστε να καλύψουμε ώστε να σας προτείνουμε κατάλληλες και λειτουργικές για το χώρο σας τυπολογίες κουφωμάτων.


Η τοποθεσία του έργου και η βαφή που θα επιλέξετε, έτσι ώστε να σας προτείνουμε την κατάλληλη ποιότητα ξύλου, σύμφωνα πάντα με την αισθητική που εσείς θέλετε να δώσετε στην κατασκευή σας. Διαθέτει μόνιμο τεχνικό τμήμα, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένα εξωτερικά συνεργεία για την τοποθέτηση των κουφωμάτων και των κουζινών. Το αποτέλεσμα είναι η πάντα επιτυχημένη ανταπόκριση της στις απαιτήσεις κάθε έργου που αναλαμβάνει αλλά και η δυνατότητα άμεσης και ουσιαστικής υποστήριξης των προϊόντων της.